44 Ford Ranger на службі в «Київстар»

Київ, Україна, 21 лютого 2020 – Сьогодні телекомунікаційна компанія Київстар поповнила парк своїх службових авто для технічного персоналу партією нових пікапів Ford Ranger. 44 авто цієї моделі були передані представникам Київстар.

 «Київстар будує мережу 4G по всій країні. – каже начальник відділу транспортної логістики Київстар Ігор Макаренко. - Співробітники технічної служби нашої компанії повинні мати можливість у будь-який час, за будь яких погодних умов, виїхати на об’єкти будівництва у різних регіонах. А для цього нам необхідні надійні, зручні транспортні засоби.»

 Ford Ranger давно відомий як один із «найпрацьовитіших пікапів». На цей автомобіль можна покластися у найсуворіших умовах, довірити йому найважчу роботу, розраховувати на виняткове щоденне враження від керування.

 Київстар довгий час обирала автомобіль, який би відповідав її потребам і вимогам:

повний привід;

рамна конструкція;

великий вантажний відсік з найкращою вантажопідйомністю у класі;

низька вартість володіння.

І саме Ford Ranger ідеально поєднав усі ці характеристики.

фото 2.jpg

Ford Ranger користується популярністю в усіх категорій клієнтів, у тому числі і у великих фліт-компаній. І цю популярність авто заслужило своїми прекрасними технічними характеристиками, багатофункціональністю та продуктивністю. Підтвердженням популярності Ford Ranger слугують визнання та перемоги не лише в Європі, але і Україні. На при кінці 2019 року Ford Ranger здобув нагороду «Міжнародного пікапу 2020 у Європі». А вже у лютому визнання прийшло і в Україні, де Ford Ranger було визнано «Кращим пікапом 2020 року в Україні» в рамках загальнонаціонального конкурсу «Авто року в Україні».

 За словами бренд-директора Ford Олексія Чайки, Ford Ranger дійсно заслуговує на увагу зі сторони споживачів, адже на сьогодні є технологічно довершеним продуктом від Ford і має в своєму арсеналі технології та переваги, що виділяють його серед конкурентів. Єдине авто у своєму класі, що доступне до продажу в Україні сьогодні, пропонує 10 ступеневий автомат, кліренс до 237 мм, вантажопідйомність до 1197 кг та здатність буксирувати до 3500 кг, та багато інших опцій, які притаманні автомобілям легкового сегменту.