Новий Ford Fiesta: маленький автомобіль, готовий до майбутнього

Компанія Ford представила нову Fiesta, до особливостей якого належать новий дизайн, удосконалений пакет технологій та високотехнологічні силові агрегати на основі технології «м’якого» гібрида, завдяки яким компактний хетчбек готовий до майбутнього, як ніколи.

Сміливий і виразний екстер’єр піднімає експресивний дизайн Fiesta на новий рівень, забезпечує поліпшену помітність на дорозі та дає змогу краще розрізняти окремі варіанти зі складу повноцінної лінійки версій Fiesta. Моделі Trend, Titanium, ST-Line та Active отримали унікальні елементи дизайну та розширений асортимент кольорів кузова, варіантів колісних дисків і декору інтер’єру. Крім того, лінійка Fiesta поповнилась новими пакетами Vignale, які на додачу до розширених комплектацій X дають змогу підкреслити особливості версій Titanium, ST-Line та Active за допомогою розкішного оснащення.

Технології останнього покоління допомагають гарантувати, що нова Fiesta як ніколи чудово оснащена і готова до водіння з використанням можливостей, які дає підключення до мережі. Світлодіодні фари – ще одна новинка, вперше представлена для всіх варіантів Fiesta. Як опція доступна світлодіодна технологія Matrix із системою дальнього світла Glare-Free High Beam, що здатна адаптувати форму пучка дальнього світла для покращення видимості у складних ситуаціях.

Крім цього, Fiesta також отримала цифрову панель приладів із дисплеєм діагоналлю 12,3 дюйма, яка забезпечує належне інформування водіїв і завдяки цьому сприяє зниженню навантаження у подорожах. Система інформування про небезпеку Local Hazard Information та система попередження про рух у невірному напрямку Wrong-Way Alert – два рішення, що дебютували в Fiesta на додачу до комплексу досконалих систем допомоги водію.

Електрифіковані силові агрегати допоможуть водіям нового Fiesta економити пальне та знижувати рівень викидів у поєднанні з максимальним рівнем задоволення від керування. Технологія «м’якого» гібрида Ford EcoBoost Hybrid з напругою 48 В сприяє оптимізації витрати пального і водночас поліпшує славетні динамічні характеристики Fiesta завдяки чутливому прискоренню. Ця технологія у взаємодії із доступною як опція 7-ступеневою автоматичною трансмісією Ford Powershift забезпечує швидке й плавне перемикання передач та максимальний комфорт і відчуття впевненості під час поїздок у традиційному для Fiesta стилі.

Крім того, компанія представила новий Ford Fiesta ST, розроблений підрозділом Ford Performance. «Гарячий» хетчбек став ще досконалішим завдяки новим світлодіодним фарам Matrix, новим сидінням Performance власної розробки, спортивним елементам дизайну, таким як нова решітка радіатора в кольорі Chrystaline Grey та доступний як опція ефектний колір кузова Mean Green, а також збільшеному на 10% крутному моменту, що відтепер сягає 320 Н·м.